Tok Mat mendahului 2818 undi setakat jam 7 malam
7 malam: Kiraan undi 34 daripada 56 peti undi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Rantau menyaksikan calon Barisan Nasional (BN) Datuk Seri Mohamad Hasan mendahului dengan majoriti 2818 undi.

Mohamad memperoleh 6104 undi diikuti calon Pakatan Harapan (PH) Dr S Streram dengan 3286 undi, manakala dua calon BEBAS, Mohd Nor Yassin (47) dan R Malavizhi (45).Keputusan tidak rasmi itu dipaparkan di pusat penjumlahan rasmi undi di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) Bandar Sri Sendayan.

Setakat ini undi menunjukkan rakyat sudah menolak Pakatan Harapan mungkin kerana sudah terlalu banyak kena kencing.- HM/AbuLeman

Tok Mat mendahului 2818 undi setakat jam 7 malam Tok Mat mendahului 2818 undi setakat jam 7 malam Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 13, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...