TERKINI: PKR halau calon bebasCalon Bebas, R Malarvizh sebentar tadi dihalau oleh kakitangan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Menurut Malar, beliau hanya datang untuk berjumpa dan beramah mesra dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim di samping untuk sampaikan manifestonya.Malangnya kedatangannya itu tidak diterima oleh kakitangan yang menjaga program tersebut dan lebih kurang seramai sepuluh orang kakitangan mengheret Malar keluar dari kawasan ceramah.

Tindakan PKR yang mengahalau calon bebas itu tidak patut berlaku kerana mereka kini telah menjadi kerajaan yang sepatutnya melayani rakyat secara baik. - my-tv.online/AbuLeman[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]

TERKINI: PKR halau calon bebas TERKINI: PKR halau calon bebas Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 04, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...