KECOH: Rafizi dihalau individu tak dikenaliKecoh apabila satu video tular yang menunjukkan Rafizi Ramli dihalau oleh seorang individu lelaki yang tidak dikenali.

Di awal video kelihatan individu tersebut sedang memekik menghalau Rafizi namun tidak kelihatan kelibat beliau. Hanya terlihat berberapa tong-tong biru yang antaranya ada yang sudah tumbang."Rafizi Ramli balik.. balik.. jangan jadi lembu sangat," jerkah individu tersebut.

Tidak lama kemudian, muncul beberapa ekor lembu yang memberi reaksi kepada jeritan individu tersebut.Rupa-rupanya, individu tersebut merupakan seorang pengembala lembu dan lembu-lembunya diberi nama Rafizi Ramli.

Mendalam juga tindakan individu tersebut yang mana jika diperhatikan memang saling tidak tumpah Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu dengan lembu-lembu itu.Sebelum ini Rafizi telah mengeluarkan pelbagai teori untuk menurunkan harga minyak, memansuhkan PTPTN, pendidikan percuma dan pelbagai teori-teori lain yang mana majoriti rakyat telah mempercayainya.

Namun segala teori itu nampaknya hanyalah 'juruz kencing' beliau untuk mengaburi mata rakyat kerana walaupun Pakatan Harapan (PH) telah memenangi Pilihan Raya Umum ke-14 sebelum ini, tidak satu pun teori itu benar-benar berjaya diaplikasikan seperti yang dijanjikan. – AbuLeman[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]

KECOH: Rafizi dihalau individu tak dikenali KECOH: Rafizi dihalau individu tak dikenali Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 19, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...