Penyokong Mahathir ugut jatuhkan Istana Johor, TMJPenyokong Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini dilihat berang dengan perletakan jawatan Menteri Besar Johor.

Pihak Istana Johor dan Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim (TMJ) dijadikan tempat melepaskan geram oleh pengikut Mahathir.


Selain memburukkan, mereka juga membuat ugutan seolah-olah mahu menghancurkan Istana Johor dan TMJ apabila mempersoalkan adakah mereka telah bersedia untuk menjadi rakyat biasa menandakan tidak ada lagi Kesultanan Johor selepas itu.

Beberapa orang warganet yang prihatin dilihat menjawab tuduhan fitnah yang dilontarkan oleh penyokong Mahathir bahawa perlantikan Menteri Besar adalah di atas pesetujuan dan perkenan Sultan Johor seperti yang telah dipersetujui.


Jadi, perletakan jawatan MB itu adalah tidak salah memandangkan beliau juga tidak menunjukkan prestasi yang cemerlang semasa memegang jawatan itu.

Pihak berkuasa didesak untuk menangkap dan menyiasat penyokong Mahathir yang membuat ugutan terhadap istana dan TMJ agar tidak berlaku suasana tidak aman di dalam negara. - AbuLeman


HALLO ISTANA!!!!
Wey JAMBANG!!

Jangan campur hal urusan politik BOLEY TAK??? Urusan politik adalah URUSAN RAKYAT BAWAHAN MACAM KAMI!! Kalau nak masuk campur hal politik SILA LUCUTKAN KEDUDUKAN DARAH BANGSAWAN+TEMENGGONG DALAM ISTANA JDI RAKYAT BIASA DAN MASUK BETANDING DALAM PRU!!!Isu jawatan MB adalah PILIHAN RAKYAT!! Istana cuma boleh terima saja APA PUN PILIHAN RAKYAT!!! Ingat!! Tiada Rakyat tiadalah Raja. Istana pun nanti hanyut ke dalam Selat Tebrau kalau dok tekan rakyat sangat!! Tak belajar lagi ke bagaimana suara rakyat pada pru14 sudah??? Sampai tombang Umno tau ka?

Ada berani ka nak jadi rakyat biasa???? Jambang sembang rakyat tarakkk bimbang la!!! - Mahathir The Legend
Penyokong Mahathir ugut jatuhkan Istana Johor, TMJ Penyokong Mahathir ugut jatuhkan Istana Johor, TMJ Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 09, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...