Pegawai Zuraida kantoi minta gambar bogel gadisJika sebelum ini pegawai Perdana Menteri Tun Dr mahathir bertindak kurang ajar dengan bertanyakan warna seluar dalam isteri seseorang, kini tular pula tangkapan skrin Pegawai kepada Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Malaysia, Zuraida Kamaruddin melakukan perkara yang sama.

Pegawai Zuraida yang menggunakan nama Harris Idaham di Instagram telah membuat satu komen di gambar seorang gadis yang memuat naik gambarnya menampakkan tali bra di mesej peribadi gadis itu.


Harris memberi komen berunsur lucah yang beliau suka dengan gambar yang seksi itu walaupun gadis itu telah menafikan tidak nampak apa-apa bahagian pun yang boleh meransangkan nafsu pegawai Zuraida itu.

Namun Harris dilihat terus teruja dan mendakwa tali bra yang dipakainya itu pun sudah cukup untuk membuatnya bernafsu.


Tidak cukup dengan itu, Harris turut meminta gambar bogel gadis itu untuk dihantar ke Whatsapp peribadinya.

"Yea dh blanje half,

"I self predict another half je,


"Lol,

"Any better on Whatsapp? Haha," komen Harris kepada gadis itu.

Harris juga memberikan nombor telefon peribadinya kepada gadis itu mungkin menunggu kot-kot gadis itu akan memberikan gambar bogel seperti yang dipintanya.


Warganet mempersoalkan adakah ini yang patut dicontohkan oleh seorang pegawai Menteri kepada masyarakat.

Pemeriksaan di akaun Instagram Harris menunjukkan beliau telah mengubah aturan akaunnya kepada 'private' yang tidak boleh dilihat lagi kepada orang luar. - AbuLemanPegawai Zuraida kantoi minta gambar bogel gadis Pegawai Zuraida kantoi minta gambar bogel gadis Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 11, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...