Malaysia kini ranking bursa saham paling teruk duniaSemalam, Bloomberg telah menaikkan pangkat Bursa Saham kita dari "sole loser" di Asia menjadi bursa paling teruk dalam dunia untuk tahun 2019 ini.

Bukan senang untuk menjadi nombor satu di dunia. Tahniah kepada Menteri Kewayangan kita!Bloomberg juga berpendapat bahawa Harapan untuk kerajaan PH menarik balik pelabur asing bagi memulihkan ekonomi semakin pudar setiap hari.

Manakala Bloomberg mengesahkan bahawa Bursa kita mencapai rekod tertinggi di bawah BN sebelum PRU14 tetapi kini sudah jatuh 14%.Pasaran-pasaran saham di dunia sedang dalam keadaan "rally" ataupun dalam trend menaik.

Malangnya, Malaysia adalah satu sahaja yang jatuh.Di mana kata kata pemimpin PH kata ekonomi kita semakin baik?

Benda boleh menipu, buat apa cakap benar? - Najib Razak
Malaysia kini ranking bursa saham paling teruk dunia Malaysia kini ranking bursa saham paling teruk dunia Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 16, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...