Jemput artis Korea, Awie balun Syed Saddiq Menteri LollipopInilah satu Menteri yang nak menjahanamkan artis-artis tempatan agaknya.

Punai betullah!


Panggillah artis luar semua biar artis kita semua padam, bungkus dan melingkup!!!

Kata ekonomi teruk lagi nak panggil sampah masuk dalam negara ni untuk apa?


Kan bagus waktu sekarang ni bantu artis tanahair yang banyak membantu negara dari sudut hiburan dan juga menjadi penarik kepada pengundi datang menyokong korang semua yang jadi menteri sekarang?

Tunjukkanlah sikit rasa cinta pada bangsa dan budaya kita.


Bukan takde artis yang bagus-bagus dalam Malaya ni. Asyik nak banggakan orang luar sahaja.

Beruk di hutan disusukan, anak di rumah mati kelaparan.


Aku rasa dah sampai masanya kita semua sepakat boikot menteri-menteri kalut ni.

Puluhan tahun aku jadi penghibur, tahun ni aku rasa paling teruk dalam sejarah hidup.


Ramai yang mengadu kewangan problem. Kerajaan pun cakap ekonomi problem tapi Menteri Lolypop ni nak buang duit bagi kat artis luar.

Kan cibai namanya tu!!


Korang semu pikirlah baik-baik level menteri ini.

Terima kasih Menteri KBS. Majulah sukan untuk Negara Pasola! - Awie WingsARTIKEL BERKAITAN : Lebih RM4.2 juta dibelanjakan untuk bawa masuk BTS – Syed Saddiq
Jemput artis Korea, Awie balun Syed Saddiq Menteri Lollipop Jemput artis Korea, Awie balun Syed Saddiq Menteri Lollipop Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 25, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...