Exco Armada berang asyik ditanya kekayaan luar biasa anak-anak Mahathir
Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) sekali lagi mendesak kepemimpinan tertinggi parti tersebut supaya menjawab segala persoalan yang menjadi tanda tanya dalam kalangan akar umbi sebelum ini.

Exconya, Muhammad Hafiz Azhar berkata, kegagalan Tun Dr. Mahathir Mohamad menjawab tentang isu kekayaan luar biasa anak-anaknya serta skandal Tan Sri Muhyiddin Yassin bersama Nika Ghee bermakna hak untuk bersuara dalam PPBM sudah mati.


“Saya bersama ahli-ahli di peringkat akar umbi sekali lagi mendesak supaya isu terbabit dijawab dan jangan senyap begitu sahaja.

“Akar umbi mahu tahu apa yang sedang berlaku, bukan susah mereka hanya perlu jawab sahaja,” katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini. – UODiterbitkan pada 16 Jun 2017 8:33 PM


Exco Armada berang asyik ditanya kekayaan luar biasa anak-anak Mahathir Exco Armada berang asyik ditanya kekayaan luar biasa anak-anak Mahathir Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 30, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...