Adun PH bergelar Ustaz dalang provokasi NajibSaya diberitahu bahawa kenderaan yang digunakan oleh beberapa orang untuk membuat provokasi semasa sarapan pagi saya hari ini adalah milik ADUN PH Sabak, Ustaz Ahmad Mustain bin Othman.

Minta penjelasan dari Tuan Haji Ustaz.


Apa kesalahan saya untuk bersarapan pagi di kawasan DUN Tuan Haji?

Kena pohon permit selfie kat pejabat daerah ke? - Najib Razak
Apabila melihat kepada keputusan Pilihan Raya Umum ke-14 sebelum ini tidak hairanlah mengapa Adun PH bergelar ustaz itu sangat takut dengan kedatangan Najib.

Dengan kerjasama Umno dan Pas tidak syak lagi Adun PH ini pasti akan tumbang sekiranya diadakan pilihan raya.Namun apa yang sangat dikesalkan, seseorang yang menggunakan nama gelaran ustaz sepatutnya menunjukkan contoh tauladan yang lebih baik dari orang kebanyakan.

Sebaliknya Ustaz Ahmad Mustain menjadi orang yang mendalangi provokasi dengan poster yang memburukkan nama dan wajah orang lain hanya kerana orang itu bersarapan di kawasannya. - AbuLemanAdun PH bergelar Ustaz dalang provokasi Najib Adun PH bergelar Ustaz dalang provokasi Najib Reviewed by Abu Leman Abu Seman on April 01, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...