Tonton wayang tanpa bimbang anak bising, berlari, bermainMempunyai keluarga yang besar dengan memiliki ramai anak tidak lagi menjadi isu kepada ibu bapa yang hendak menonton wayang.

Malah ibu bapa juga tidak perlu bimbang jika anak mereka menjerit, berlari ataupun menangis kerana kebanyakan pawagam sudah mula menyediakan panggung khas untuk mereka yang mempunyai anak kecil.


Terbaru, Golden Screen Cinema (GSC) memperkenalkan pawagam kanak-kanak dinamakan PlayPlus di GSC cawangan IOI Mall Puchong yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan mesra keluarga.

PlayPlus dilengkapi dengan tempat duduk rekaan khas beraneka warna yang selesa bagi kegunaan seisi keluarga, malah turut didatangkan dengan ruang bermain untuk kanak-kanak.


Jangan risau untuk golongan ibu bapa muda, ada juga kerusi berpasangan untuk anda.

Dewan panggung wayang juga diterangi dengan lampu yang bersesuaian ketika filem ditayangkan bagi membolehkan ibu bapa melihat anak masing-masing.


Lebih istimewa, GSC IOI Mall Puchong kini turut menempatkan kios Starbucks buat julung kalinya menerusi kerjasama mereka dengan Starbucks Malaysia.

Anda boleh bawa minuman Starbucks tersebut untuk dinikmati semasa menonton wayang.


“Kami berharap dengan adanya PlayPlus, keluarga akan lebih menikmati momen menonton wayang bersama-sama,” menurut Ketua Pegawai Eksekutif GSC, Koh Mei Lee ketika majlis perasmian GSC PlayPlus Sabtu lalu.

Sebarang maklumat tambahan dan tempahan, anda boleh semak di www.gsc.com.my. - FMTTonton wayang tanpa bimbang anak bising, berlari, bermain Tonton wayang tanpa bimbang anak bising, berlari, bermain Reviewed by Abu Leman Abu Seman on March 11, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...