Takiyuddin: PAS pastikan Umno menang PRK RantauPAS dengan ini mengesahkan akan memastikan calon Umno memenangi dan mengekalkan kerusi Dun Rantau dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dun berkenaan yang akan diadakan pada 13 April 2019 nanti.

Perkara ini merupakan ‘obligasi mandatori’ PAS selaras dengan ta’awun siyasi yang telah dimeteraikan oleh PAS dengan Umno pada 5 Mac 2019 lalu.


PAS akan menggabungkan Jentera Pilihan Raya PAS di peringkat Kawasan Rembau dan Negeri Sembilan dengan Jentera Pilihan Raya Umno bagi memastikan semua gerakerja kedua-dua parti akan berjalan dengan lancar dan berkesan.

PAS yakin Umno yang akan mengekalkan Timbalan Presiden Umno, Dato’ Seri Utama Mohamad bin Haji Hasan (Mohamad Hasan), sebagai calon akan terus diberikan mandat dan kepercayaan rakyat khususnya Pengundi Dun Rantau bagi mewakili mereka.
Ini berdasarkan rekod perkhidmatan beliau yang cemerlang, bukan sahaja kepada rakyat Dun Rantau, malah seluruh rakyat Negeri Sembilan.

DATO’ TAKIYUDDIN HASSAN
Setiausaha Agung PAS

#Rantau  #Rantau2019Takiyuddin: PAS pastikan Umno menang PRK Rantau Takiyuddin: PAS pastikan Umno menang PRK Rantau Reviewed by Abu Leman Abu Seman on March 06, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...