Pegawai polis tinggi Australia sebak tragedi serangan ChristchurchWELLINGTON 16 Mac- Pegawai polis berpangkat tinggi sebak ketika menyampaikan pesanan dalam satu acara menghormati mangsa serangan Christchurch hari ini.

Superitendent Naila Hassan berucap hadapan ratusan penduduk tempatan di Auckland, memberitahu bangga sebagai penganut Islam dan pemimpin polis New Zealand.“Pesanan ini adalah untuk memastikan keselamatan saudara-saudara dan komuniti kita seluruh New Zealand.

“Ini adalah saat yang cukup menyedihkan bukan sahaja buat masyarakat Islam, tetapi kepada seluruh masyarakat,” katanya. - AGENSI[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]ARTIKEL BERKAITAN:

Pegawai polis tinggi Australia sebak tragedi serangan Christchurch Pegawai polis tinggi Australia sebak tragedi serangan Christchurch Reviewed by Abu Leman Abu Seman on March 17, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...