Mertua lapor polis, anu menantu terlalu besarJAKARTA: Seorang bapa membuat laporan polis terhadap menantunya kerana dituduh menjadi punca kematian anak perempuannya disebabkan memiliki kelamin yang terlalu besar, akibat khabar angin disebarkan penduduk kampung.


Sito,55, dari Dusun Brukkan, di Kabupaten Probolinggo, Jawa Timur, menuduh menantunya Basar membunuh anak perempuannya, Jumatri sedangkan kematian wanita terbabit sebenarnya disebabkan sawan yang dihidapnya sejak kecil, lapor Tribun News.


Liputan6 melaporkan, Ketua Siasatan Jenayah Maron, Aipda Dadang Aipda memanggil semua pihak terbabit supaya berjumpa serta berbincang secara baik pada 20 Mac lalu dan Basar secara rela menunjukkan kemaluannya untuk membuktikan tuduhan terhadapnya palsu menyebabkan Sito terus menarik balik laporan berkenaan serta membuat permohonan maaf yang dirakam.“Saya minta maaf sebesarnya. “Ramai orang berkata kelamin menantu saya besar, namun ternyata saya lihat sendiri kecil.

“Saya tak akan percaya omongan tetangga lagi. Tukang membuat omongan itu dajjal,” katanya. - HM

Mertua lapor polis, anu menantu terlalu besar Mertua lapor polis, anu menantu terlalu besar Reviewed by Abu Leman Abu Seman on March 28, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...