Buku 'Bossku' laku macam pisang goreng panasFenomena 'bossku' atau 'malu apa bossku' yang melanda negara seolah-olah tidak dapat dibendung lagi. Di mana sahaja Najib singgah pasti akan mendapat perhatian rakyat.

Jika dahulu insan ini yang sering ditohmah tetapi kini beliau mula disayangi. Jika bertemu pasti ada yang akan memohon maaf di atas keterlanjuran menjatuhkan beliau dan kerajaan terdahulu.


Seteleh tidak menjadi kerajaan, hanya media sosial tempatnya menyebarkan fakta dan menjawab fitnah-fitnah, juga berselang-seli troll untuk menghiburkan hati menyindir seteru.

Setiap hantaran pasti akan mendapat sambutan tanda rakyat mula menerima kembali pemimpin yang banyak berjasa ini.


Sehingga ada yang mula mengumpul dan menyusun semua tulisan pemimpin tersohor ini menjadikannya buku dengan harga yang murah. Murah teruk katanya.

Buku pertama diberi tajuk ' Amanah Perjuangan Rakyat' setebal 100 muka surat dijual dengan harga RM15 sahaja. Buku kedua 'Najib Troll' pula dijual dengan harga lebih murah RM7.Buku bossku itu mula mendapat perhatian warganet setelah tempahan dibuka sejak semalam.

Dapat diperhatian tempahan mula diterima dengan banyak yang sebahagiannya menjadikannya hadiah untuk diberikan kepada sahabat dan orang yang tersayang. – AbuLeman
Assalamu’alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan selamat sejehtera.

Pagi Jumaat yang berkat ini. Kami melancarkan pre-order untuk dua buku Datuk Seri Najib Razak dan sehelai baju 'Bossku Rakyat'.


1. SIRI PERTAMA buku Amanah Perjuangan Rakyat merupakan kumpulan tulisan DSN di facebook rasmi beliau bermula 9 Mei 2018 sehingga 31 Disember 2018.

Dokumentasi ini bertujuan supaya senang dijadikan rujukan maka kami menyusunnya kembali berdasarkan isu bukannya tarikh.

Buku ini setebal 100 muka surat termasuk cover.

Kami jualnya dengan harga paling mampu milik iaitu RM15 sahaja.


2. BUKU KEDUA adalah Najib Troll iaitu kicauan DSN yang kami kumpulkan daripada twitter dan posting FB yang tidak lebih 500 perkataan.

Kami susun semula dan menyiarkan tiga komen teratas pada setiap kicauan sebagai iringan. Buku ini dalam bentuk A5 (surah yassin).

Buku ini kami jual dengan harga mampu milik iaitu RM7 sahaja.


3. T-SHIRT Bossku Rakyat adalah eksklusif keluaran kami. Kualiti kainnya adalah jenis 100 peratus kapas berharga RM25.

Pelangan yang dihormati, kami menyediakan dua pakej untuk Pre Order iaitu PAKEJ BOSSKU dua buku satu baju dengan harga termasuk pos laju (parcel medium) hanya RM57.

MANAKALA PAKEJ RAKYAT dua buku berserta pos (parcel small) berharga RM30.


Pelanggan yang budiman, apa kelebihan beli pre-order? maka jawapannya untuk setiap pembelian melalui pre-order anda akan satu buku percuma keluaran khutubkata.

Pemberian buku percuma ini satu insentif kerana kami percaya bangsa yang membaca adalah bangsa yang melawan.


Jangan tunggu lagi, Pre-order mulai hari ini, sehingga 25 MAC 2019, PAKEJ anda akan mula dihantar pada 26 MAC 2019.

Jadi, contact kami laju2 melalui WHATSAPP (0196752702) SEKARANG!

Jangan lupa follow Facebook dan IG Khutubkata

AMARAN : PRE-ORDER INI SEHINGGA 25 MAC 2019 SAHAJA. TEMPAH SEGERA SEBELUM TARIKH PRE-ORDER TAMAT! MURAH TERUK!!!PAKEJ RAKYAT RM30PAKEJ BOSSKU RM57Helme Hanafi bersama Bossku

Buku 'Bossku' laku macam pisang goreng panas Buku 'Bossku' laku macam pisang goreng panas Reviewed by Abu Leman Abu Seman on March 16, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...