'Sia-sia berjuang dalam tentera, sekarang DAP dalam MINDEF'Saya bekas tentera. Saya tidak ada parti, Umno ke Harapan ke, tidak. Tapi saya tengok pada fakta.

Saya berjuang 36 tahun, sia-sia. Sekarang DAP ada dalam MINDEF. Tidak ada makna.Macam mana orang Melayu boleh sokong DAP? Bodoh.

Sia-sia kami berjuang 36 tahun dalam  tentera  tiba-tiba orang DAP ada di dalam MINDEF.Apa perasaan tuan-tuan, orang putus kaki, mati dalam servis dulu. Kena tembak dengan komunis, akhirnya cucu-cicit mereka ada dalam MINDEF.

Saya bekas tentera, saya bukan nak bangga saya bekas tentera. Tapi perjuangan kami sia-sia.Saya amat terasa, memang terasa.

Berpuluh tahun Tabung Haji wujud, tapi bila mereka pegang, dengan dividen kacau, subsidi pun kacau.

Fikir sikit orang Melayu.
[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]


'Sia-sia berjuang dalam tentera, sekarang DAP dalam MINDEF' 'Sia-sia berjuang dalam tentera, sekarang DAP dalam MINDEF' Reviewed by Abu Leman Abu Seman on February 28, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...