Papagomo didakwa di mahkamah kerana menyebabkan Syed Saddiq melecetSebentar tadi Saya mendapat panggilan telefon daripada pegawai penyiasat IPD Kajang memaklumkan bahawa saya akan dituduh esok di Mahkamah Kajang atas pertuduhan Sek 323 (mendatangkan kecederaan) dan juga Sek 509 (mengaibkan) atas arahan dari pejabat Peguam Negara (AG).


Saya dimaklumkan oleh pegawai penyiasat bahawa Menteri Belia dan Sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman mengalami kecederaan 'soft injury' pada tisu badannya dan atas sebab kecederaan serius itu saya dituduh.

Saya redha dengan hal ini dan akan hadir esok pagi jam 9 di Mahkamah Kajang bersama-sama dengan isteri dan sahabat-sahabat seperjuangan.


Saya sentiasa berpegang kepada prinsip 'berani kerana benar' dan tidak ada apa yang saya takutkan dengan tuduhan yang akan dikenakan kepada saya esok kerana kepada Allah swt lah saya berserah akan perjalanan yang saya perlu tempuhi untuk hari-hari mendatang.

Yang Hak Pasti Berdiri, Yang Bathil Pasti Jatuh.


Mahkamah Kajang
28/02/19
9.00 pagi

Rakyat vs Kerajaan PENIPU

[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]ARTIKEL BERKAITAN :

Syed Saddiq sengaja turun di kawasan BN cetus provokasi – Saksi

Bukan cekik, saya cuba melindungi Syed Saddiq je – Papagomo

TERKINI: Syed Saddiq hilang kelayakan Ahli Parlimen akibat laporan palsu dicekak Papagomo

LAPORAN PALSU: Papagomo lapor polis, saman fitnah Syed Saddiq

Letak tangan dibahu Syed Saddiq, Papagomo direman 3 hari

Polis sahkan Papagomo tak serang Syed Saddiq

Bila nak siasat laporan palsu Syed Saddiq? – Najib Razak

Laporan palsu, Papagomo gesa polis siasat Syed Saddiq

Papagomo didakwa di mahkamah kerana menyebabkan Syed Saddiq melecet

Papagomo didakwa di mahkamah kerana menyebabkan Syed Saddiq melecet Papagomo didakwa di mahkamah kerana menyebabkan Syed Saddiq melecet Reviewed by Abu Leman Abu Seman on February 28, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...