Azmin tegur wartawan terlalu banyak baca facebook NajibAzmin tak boleh sangkal apa yang saya tulis bahawa janji manifesto PH untuk hapuskan tol telah dicapatikan.

Dia kata wartawan itu terlalu banyak baca FB saya.Selepas itu, dia kata kenyataan rasmi dari Pejabat Perdana Menteri kerajaan PM tentang tol minggu lepas itu "hanya cadangan sahaja".

Dia kata itu belum lagi dimuktamadkan. Masih perlu kaji.Katanya, semua cadangan akan diteliti dan semuanya akan dimuktamadkan oleh pemegang taruh termasuk Gamuda Berhad.

Serius saya tak faham.Jika sekadar cadangan sahaja dan belum dimuktamadkan, mengapa kerajaan PH terdesak sangat untuk umumkan "cadangan" tol ini semasa PRK Semenyih?

Siap melalui kenyataan rasmi dari Pejabat Perdana Menteri.Ini satu lagi cubaan "dedak" pilihanraya ke?
(Of course, BERSIH akan terus senyap)

Ataupun PH sedang menyediakan jalan untuk mereka membuat satu lagi U-Turn, J-Turn, W-Turn ataupun S-Turn pada masa depan? - Najib Razak
[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]

Azmin tegur wartawan terlalu banyak baca facebook Najib Azmin tegur wartawan terlalu banyak baca facebook Najib Reviewed by Abu Leman Abu Seman on February 25, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...