Video Jep Sepahtu bersyukur BN kalah PRU14 tularSiapa yang tidak kenal dengan pelakon komedi Jep Sepahtu atau nama sebenarnya Mohd Nadzri bin Zainal Abidin.

Jep merupakan seorang pelawak, pelakon dan pengacara yang namanya semakin meningkat di tanah air kita, Malaysia.

Baru-baru ini tular satu video Jep Sepahtu di dalam kereta sedang menuju ke tempat kerja di awal pagi.Video rakaman beliau sendiri itu dipercayai dirakam selepas keputusan Pilihan Raya Umum ke-14 diumumkan.

Di dalam video itu, Jep yang lahir pada 9 April 1985 berulang kali mengucapkan syukur di atas kekalahan Barisan Nasional (BN).

Disebabkan video itu, netizen mula merasa kecewa dengan pendiriannya yang menyokong Pakatan Harapan (PH) yang telah banyak menipu rakyat.

Ada juga yang mula melaungkan slogan untuk memboikot Jep kerana disebabkan pengundi sepertinya itulah yang menyebabkan ramai rakyat tidak dijaga kebajikannya, ditarik bantuan dan puluhan ribu lagi yang lain yang diberhentikan kerja. – AbuLeman
[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Video Jep Sepahtu bersyukur BN kalah PRU14 tular Video Jep Sepahtu bersyukur BN kalah PRU14 tular Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 27, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...