Sultan Johor hantar Mahathir ke airport guna Proton SagaJOHOR BAHRU 10 Jan. - Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar berkenan menghantar Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad ke Lapangan Terbang Antarabangsa Senai (LTAS) dekat sini dengan menaiki kereta Proton Saga edisi pertama.

Sultan Ibrahim memandu sendiri kenderaan berwarna biru Barisan Nasional itu sambil ditemani Mahathir yang duduk di kerusi penumpang hadapan.

Kereta dengan nombor pendaftaran Proton 1 itu dihadiahkan kepada Almarhum Sultan Iskandar Sultan Ismail pada tahun 1985.

Pertemuan antara kedua-dua pihak itu berlangsung selama kira-kira sejam setengah. - UO

Sultan Johor perli Mahathir ke?

[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Sultan Johor hantar Mahathir ke airport guna Proton Saga Sultan Johor hantar Mahathir ke airport guna Proton Saga Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 10, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...