PH tak sengaja puji Najib berjaya tarik pelaburan RM1.9 trilionDasar kaki kencing. Lupa dulu fitnah DS Najib bangkrapkan negara. Tapi hari ini terkantoi sebenarnya mereka dulu fitnah je. Macai PH percaya je. Hancing cai.

Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) di bawah KERAjaan PH tiba-tiba mengeluarkan kenyataan pagi ini untuk memuji kerajaan BN semasa saya menjadi Perdana Menteri.

Katanya strategi kita baik, Kita di landasan yang betul. Kita berjaya.

Kita tarik pelaburan swasta sebanyak RM1.9 trilion.

Puji lagi bahawa perdagangan Malaysia cemerlang pada tahun 2017 apabila mencatat kadar pertumbuhan paling tinggi dalam tempoh 13 tahun.

Biar betul. Pelik Bin Ajaib.Bukan ke PH kata Malaysia sudah hancur dan semakin bankrap di bawah kerajaan BN di era saya?

Kerajaan BN bukan sebuah kerajaan yang gagal?

Puji pula hari ini.

Kerajaan BN perlu sebanyak 10 tahun untuk menarik RM1.9 trilion.

Tetapi, kalah BN jika banding dengan Menteri PH itu yang hanya menggunakan masa beberapa bulan untuk menarik pelaburan asing mencecah RM1.6 trilion dari satu orang pelabur sahaja untuk buat kereta.

Malangnya, menteri itu sudah konar baring. Pelaburan RM1.6 trilion sudah tak jadi.

Yang tinggal hanya air liur. – Najib RazakPH tak sengaja puji Najib berjaya tarik pelaburan RM1.9 trilion PH tak sengaja puji Najib berjaya tarik pelaburan RM1.9 trilion Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 09, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...