Pemuda cina rempuh penunggang Melayu cuba lari terjun jambatanTular video rakaman amatur seorang pemuda cina dikatakan telah merempuh beberapa penunggang motosikal.

Apabila tidak boleh bergerak lagi akibat motor yang tersangkut di bawah keretanya, pemuda cina itu berlari ke seberang jalan.

Kejadian dikatakan berlaku di Jambatan Pantai Dalam menghala ke Bangsar.

Bagaimanapun pemuda cina itu berjaya ditangkap oleh orang ramai.

Tidak diketahui perbuatannya merempuh penunggang-penunggang motosikal itu dengan niat mahu membunuh kaum Melayu ataupun sedang mabuk atau di bawah pengaruh dadah.

Polis tiba ke lokasi kejadian untuk meredakan keadaan namun pemuda cina itu masih cuba melarikan diri dengan memanjat dan cuba untuk terjun dari jambatan itu. - AbuLeman


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Pemuda cina rempuh penunggang Melayu cuba lari terjun jambatan Pemuda cina rempuh penunggang Melayu cuba lari terjun jambatan Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 16, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...