Pakcik sekolahkan pengacara TV Alhijrah semasa rancangan sedang livePakcik: ...macam sawit sekarang ni harga berapa ringgit? Ha? Satu bulan nak dapat Rm500 pun payah. Ha? Nak shopping apa? Nak beli ikan sardin pun tak lepas.

Pengacara: Tapi betul apa pakcik kata.

Pakcik: Perkataan shopping ni penggunaannya memang untuk orang yang gaji lebih RM3,000 ke atas, ha, boleh la kata nak shopping.

Pengacara: Apa harapan pakcik sebenarnya tentang isu ini?

Pakcik: Saya dah dekat 70 dah umur, takat tu ja la kot.Pengacara: Untuk anak-anak la.

Pakcik: Anak-anak cucu la. Tapi kalau saya takat ni la. Tak pi ke mana dah.

Pengacara: Ok pakcik, sebab pakcik dah berada dekat studio 'Sila duduk jangan lari', sedikit harapan pakcik kepada KERAjaan kita sebagai contoh. Saya nak bagi ruang secara ringkas dan padat.

Pakcik: Saya cakap terus terang. KERAjaan kita pun dah huru-hara hari ni. Ha.. Tu pasal kita nak cakapkan ni, nak harap pun tak boleh harap. Benda ni nak kata, harap boleh percaya jangan. Ha, tu ja.

Pengacara: Ok pakcik, terima kasih pakcik. - AbuLemanARTIKEL BERKAITAN :

Wartawan TV Alhijrah biadab dikesan

TV Alhijrah padam posting hina Najib

TV Alhijrah ambil tindakan terhadap wartawan hina Najib


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Pakcik sekolahkan pengacara TV Alhijrah semasa rancangan sedang live Pakcik sekolahkan pengacara TV Alhijrah semasa rancangan sedang live Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 31, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...