Pakaian sukan atlet negara era PH menjijikkan – NetizenDi saat rakyat Malaysia berbangga dengan pencapaian atlet negara di dalam Kejohanan Berbasikal Asia (ACC) yang diadakan di Jakarta Indonesia, tidak kurang ramai juga di kalangan warganet kesal dan hampa dengan pakaian yang disediakan untuk mereka.

Pakaian yang diberikan kepada atlet basikal itu dikatakan sangat menjijikkan apabila rekabentuk pakaian di bahagian kemaluan itu direka seolah-olah berbentuk seperti kemaluan wanita.

Sambil mengongsikan gambar Azizulhasni Awang yang meraih pingat emas di acara pecut elit lelaki, gambar Muhammad Ridwan Sahrom yang meraih pingat gangsa di acara pecut individu remaja dan Muhammad Shah Firdaus Sahrom yang juga meraih gangsa di acara pecut individu, warganet berharap Menteri Belia dan SUkan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman agar peka dengan kementerian yang diterajuinya agar atlet tidak menjadi mangsa akibat dimalukan di mata dunia dengan pakaian yang tidak senonoh itu."Menang pun tak guna jika gambar dengan pakaian yang buruk seperti itu. Bikin malu negara je. Menteri tido ke?", tanya Farhana.

"Punyalah banyak pakaian dalam dunia mengapa pakaian macam itu ghupa yang dipakainya. Nak sangat jadi perempuan ke dik oi..?", komen Siti Saleha.

"Awat menteri suka sangat dengan LGBT eh? Sampai atlet pula jadi mangsa kena pakai pep*k palsu tu," tanya Azri. – AbuLeman
Pakaian sukan atlet negara era PH menjijikkan – Netizen Pakaian sukan atlet negara era PH menjijikkan – Netizen Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 21, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...