Jep Sepahtu adalah contoh artis yang bodoh. Mengapa?Jep Sepahtu adalah contoh artis yang bodoh.

Dilahirkan pada tahun 1985 ketika Tun Dr Mahathir Mohamad menjadi Perdana Menteri (PM).

Jep bersekolah dari tahun 1992 sehingga 2003 ketika Mahathir jadi PM.

Di tempat kerjanya di radio Sinar FM, setiap hari Jep 'complain' yang beliau hidup susah semasa zaman sekolah.Ini bermakna Jep hidup susah semasa zaman Mahathir menjadi PM.

Siapa nak tahu kehidupan ketika zaman Mahathir jadi PM, bolehlah tengok sitcom Pi Mai Pi Mai Tang Tu. Itulah dia.

Tapi Jep untung. Zaman dia masuk Raja Lawak pada tahun 2012 bukan zaman Pi Mai Pi Mai Tang Tu Mahathir. Ia adalah zaman Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak yang mana rakyat telah hidup senang dan ada masa melayan program lawak jenaka.

Selepas menang Raja Lawak, hidup Jep semakin berubah. Rezeki bertambah murah dan beliau menjadi kaya raya. Kesemua ini adalah pada zaman Najib Tun Razak menjadi PM.Tiba-tiba apbila Pakatan Harapan di bawah pimpinan Mahathir, Jep Sepahtu kutuk zaman Najib habis-habisan sehingga diumpamakan Malaysia ini dijajah!

Sedangkan engkau hidup senang dan mewah di zaman Najib.

Tengoklah nasib para pelawak zaman Mahathir. Mana ada yang hidup kaya raya seperti engkau? 

Malah ramai yang meninggal dunia dalam keadaan daif dan menyedihkan.

Kredit: Azimar Haji AmrilARTIKEL BERKAITAN : Video Jep Sepahtu bersyukur BN kalah PRU14 tular


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Jep Sepahtu adalah contoh artis yang bodoh. Mengapa? Jep Sepahtu adalah contoh artis yang bodoh. Mengapa? Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 28, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...