Yang dicelah kelengkang abang Syed Saddiq tu bukan saya – Emma Maembong


Betul ke bukan? Macam sama je. Teruk betul lifestyle keluarga menteri ni..

SELEPAS kecoh penyebabaran foto tidak bertudung akhirnya pelakon Emma Maembong mengaku dia merupakan individu dalam imej tersebut bersama Syed Abdullah Syed Abdul Rahman iaitu abang Menteri Belia Dan Sukan, Syed Saddiq.

Bagaimanapun, Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 27, menafikan dia adalah individu dalam sekeping lagi foto di celah kangkang lelaki terbabit.

“Ya betullah tu. Manusia sentiasa buat silapkan. I am sorry, tapi gambar dalam bilik itu bukan, rambut pun tak sama. Sorry again.

"Saya tak tahu kenapa mereka gabungkan gambar dalam bilik itu kerana ia bukan saya," ujar Emma kepada mStar Online.Dunia hiburan pada Isnin dikejutkan dengan foto tidak bertudung Emma Maembong bersama seorang lelaki dipercayai abang kepada Syed Saddiq iaitu Syed Abdullah.

Sementara itu, Emma turut mengakui foto tidak berhijab itu merupakan foto yang dirakamnya baru-baru ini, namun dia masih mengekalkan penampilan bertudung.

Emma berkata, dia berani untuk mengakui perkara tersebut selepas menerima serangan netizen yang kurang berpuas hati.

“InsyaAllah Emma akan cuba yang terbaik, terima kasih sebab nasihat. Kenalah minta maaf, orang sudah komen maki-maki sebab sakit hati dekat Emma,” tulisnya. - MSYang dicelah kelengkang abang Syed Saddiq tu bukan saya – Emma Maembong Yang dicelah kelengkang abang Syed Saddiq tu bukan saya – Emma Maembong Reviewed by Abu Leman Abu Seman on January 28, 2019 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...