Rupanya lelaki yang meroyan kutuk PAS, UMNO meminati kaum sejenisPengguna media sosial mungkin pernah melihat propaganda demi propaganda oleh seorang lelaki di Facebook yang dikenali Jufazli Shi.

Lelaki ini sering mendapat perhatian di media sosial dengan live video di Facebooknya yang terisi dengan cacian dan makian serta hinaan kepada pemimpin pembangkang.

Cara lelaki tersebut dianggap terlalu kasar, tidak menghormati seorang yang lebih tua darinya yang mana menyebabkan dia tidak disukai oleh orang ramai.

Lelaki ini juga dicop sebagai penunggang agama kerana sehingga ibadah solat pun beliau jadikan tontonan kepada netizen dengan bersolat dihadapan kamera serta dibuat secara live streaming facebook.

Perbualan abang adik Jufazli yang meloyakan anak tekak. Huweekkk..

Baru-baru ini tampil seorang lelaki lain yang mengaku mengenali Jufazli Shi. Beliau mendakwa pernah belajar di satu tempat pengajian yang sama.

Lelaki tersebut mendedahkan bahawa Jufazli shi adalah seseorang yang dikatakan meminati kaum sejenis dan penyokong tegar LGBT.

Lelaki itu juga turut mendedahkan yang Jufazli Shi juga pernah pernah melakukan seks luar tabi'e sewaktu mengenali Jufazli Shi.

Namun tidak dapat dipastikan sejauh mana kebenarah pendedahan yang dibuat oleh lelaki itu. Jika dilihat penambilannya, karektor Jufazli yang kerap meroyan pendedahan itu mungkin lebih dekat kepada kebenaran dari sekadar khabar angin. - ATVM/AbuLemen

Pendedahan lelaki yang mengaku mengenali Jufazli Shi:

Jufazli Shi Ahmad Salam n hye semua..please jangan tertipu dgn si Jufazli Shi Ahmad ni…

dia manusia berselindung dan bertopengkan agama…saya kenal sangat dia ni..sama2 dalam arena debat Di UMS dan di UKM…

dia ni gayboy…dulu semasa prtndingan debat..dia pernah meraba pendebat dari UPM semasa tidur…

sama juga semasa dia join sejarawan muda under RTM..pun ada kes meraba…tapi bila kantoi,dia kata perbuatan dia tu adalah atas dasar sahabat kerana Allah…ni lah penunggang agama paling munafik di Malaysia sekarang…

di UKM dia bersama dengan geng usrah sahabat masjid UKM…u know what?..most of kenalan rapat si Jufazli dalam usrah tu…semuanya pondan dan GAY BERNAFSU SONSGSANG SESAMA JENIS…presiden kelab sahabat masjid tu sendiri ada account apps gay (Grindr)…bila berjumpa acah2 berpelukan…guna gelaran “anta” “akhi”…PUIIHHHH!!!!!…dasar munafik penunggang agama..

patutlah si Jufazli ni join DAP…mngkin sebab dia nk mmprjuangkan fahaman LGBT dan agama songsang dia…

SAYA MINTA TOLONG KEPADA RAKYAT SABAH…JANGAN TERMAKAN DENGAN HASUTAN JUFAZLI…JANGAN TERTIPU DENGAN PENAMPILAN AGAMA DIA…dia bernafsu songsang dan pernah melakukan seks luar tabii…

INIKAH PERIBADI PEMIMPIN YANG HENDAK KITA TELADANI????…

sejujurnya ini BUKAN FITNAH…Saya berani bersumpah atas nama Tuhan bahawa apa yang saya ceritakan ini benar…

terpulang kepada anda semua untuk percaya ataupun tidak…pilihan di tangan anda..cuma saya, Allah, Jufazli dan sesiapa yang tahu kisah seksualiti dia sahaja yang tahu kebenaran kisah ini…

tlong viralkan agar semua orang tahu…dan copy komen saya ini sebelum si Jufazli delete post dan report komen saya…banyak komen saya sudah di report oleh si Jufazli ni…KALAU INI KENYATAAN TIPU, KENAPA KAU PERLU DELETE KOMEN AKU NI ????


Rupanya lelaki yang meroyan kutuk PAS, UMNO meminati kaum sejenis Rupanya lelaki yang meroyan kutuk PAS, UMNO meminati kaum sejenis Reviewed by Abu Leman Abu Seman on December 13, 2018 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...