Penunggang motosikal remaja Melayu mati dipukul perusuh kuil Sri Maha Mariamman?Satu video tular di mana dua remaja yang menunggang motosikal dipercayai berbangsa Melayu diterajang sehingga jatuh dan dipukul beramai-ramai ketika melalui jalan berhadapan kuil Sri Maha Mariamman.

Video yang berdurasi kurang 30 saat itu menunjukkan jalan dipenuhi oleh perusuh, kenderaan tidak dapat melalui jalan tersebut, bagaimanapun sebuah motosikal yang ditunggang oleh dua remaja berjaya melepasi kenderaan lain.

Malangnya motosikal itu ditendang sehingga jatuh dan dua remaja tersebut dipukul beramai-ramai oleh perusuh berbangsa india yang sedang menggila.

Satu tangkapan skrin mendakwa remaja tersebut telah pun meninggal dunia ketika dikejarkan ke hospital.

Sehingga kini masih belum dapat disahkan kesahihan dakwaan tersebut dan tiada kenyataan rasmi berkenaan nasib remaja tersebut. – AbuLeman


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
ARTIKEL BERKAITAN :


Bangunan One City hancur diserang, kereta dibakar, Menteri masih hilang

Penunggang motosikal mati dipukul perusuh kuil Sri Maha Mariamman?

Anggota Bomba tenat di ICU akibat diserang perusuh kuil Sri Maha Mariamman
Penunggang motosikal remaja Melayu mati dipukul perusuh kuil Sri Maha Mariamman? Penunggang motosikal remaja Melayu mati dipukul perusuh kuil Sri Maha Mariamman? Reviewed by Abu Leman Abu Seman on November 27, 2018 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...