P. Waytha Moorthy menipu, memfitnah dan memburukkan Malaysia di mata duniaTuduhan dan fitnah Senator P. Waytha Moorthy terhadap Kerajaan Malaysia yang beragama Islam:

1. Orang India dinafikan haknya di Malaysia.

2. Orang Hindu dipaksa memeluk agama Islam jika mahu bekerja di sektor kerajaan.

3. Orang Hindu dipaksa memeluk agama Islam jika mahu mendapatkan penajaan pelajaran.

4. 90% kemasukan universiti adalah untuk orang Melayu semata-mata.

5. 10,000 ribu kuil Hindu telah dihancurkan, 23,000 lagi kuil dalam risiko.

6. Berbillion telah dibelanjakan hanya untuk orang menaikkan ekonomi Melayu semata-mata.Persoalan yang patut anda fikirkan:

1. Adakah orang sebegini boleh diletakkan kepercayaan untuk menjamin keluhuran perkara 153 di dalam isu ratifikasi ICERD?

2. Adakah orang sebegini boleh diletakkan kepercayaan untuk menjaga kesucian agama Islam?

3. Jika Waytha Moorthy boleh menipu satu dunia dengan kenyataan yang tidak betul tentang Malaysia, apakah jaminan orang sebegini tidak menipu rakyat Malaysia dalam kata-katanya hari ini?

4. Mengapa orang sebegini begitu terdesak mahu meluluskan ICERD? Apa muslihatnya?

5. Di manakah "KESETIAN KEPADA RAJA DAN NEGARA" di saat Waytha Moorthy menipu, memfitnah dan memburukkan negara sendiri?

6. Mengapa orang yang jelas menipu dan tiada integriti sebegini dilantik menjadi senator? Layakkah dia?

7. Berapa banyak kali lagi anda mahu ditipu?P. Waytha Moorthy menipu, memfitnah dan memburukkan Malaysia di mata dunia P. Waytha Moorthy menipu, memfitnah dan memburukkan Malaysia di mata dunia Reviewed by Abu Leman Abu Seman on November 17, 2018 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...