Sidang media Peguambela selepas sesi pertuduhan terhadap Datuk Seri NajibMahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini menetapkan tarikh 31 Oktober 2018 jam 3 petang sebagai pengurusan kes bagi tujuh pertuduhan yang dikenakan ke atas bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Prosiding berlangsung di hadapan Hakim Mohd Nazlan Mohd Ghazali menetapkan tarikh demikian selepas Peguambela Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah mendakwa tidak menerima dokumen 51A dalam bentuk cetak.

Shafee berkata pihaknya hanya menerima dokumen dalam bentuk CD yang mana di dalamnya juga tidak disertakan dengan dokumen yang lengkap.


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Sidang media Peguambela selepas sesi pertuduhan terhadap Datuk Seri Najib Sidang media Peguambela selepas sesi pertuduhan terhadap Datuk Seri Najib Reviewed by Abu Leman Abu Seman on October 04, 2018 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...