Lelaki cabar potong kemaluan jika Saiful Bukhari menang PRK PDSeorang lelaki penyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim memuat naik satu video rakamannya memaki hamun calon Pilihan Raya Kecil (PRK) Port Dickson (PD), Mohd Saiful Bukhari Azlan kerana menyebabkan Anwar dipenjarakan selama 10 tahun.

"You kata you punya bos kacau sama you punya bun***, sikalang (sekarang) you keluar.

"You mau jadi YB ka? Bodoh ka you? You punya kepala masuk ayor (air) ka?

"Cila** you. You punya pasal Anwar Ibrahim duduk 10 tahun tau. Pu** tiang you.

"10 tahun dia duduk tau, penjala (penjara). You punya pasal.

"Suka-suka you cakap dia main you punya belakang." katanya lelaki itu.


Anwar dimasukkan penjara pada 2015 selepas Mahkamah Persekutuan mengekalkan pensabitan Anwar atas dakwaan liwat ke atas Saiful Bukhari pada 2008. Ketika itu, Saiful adalah pembantu khas Anwar.

Bagaimanapun, Anwar diberikan pengampunan diraja pada 16 Mei lalu selepas Pakatan Harapan mengambil alih kerajaan.

Sebelum ini Saiful Bukhari berkata tiada keperluan menukar perdana menteri apabila kerajaan baru hanya berusia empat bulan kerana ia akan menyebabkan ketidakstabilan politik.

Itu juga, katanya, adalah sebab beliau bertanding pilihan raya kecil (PRK) Port Dickson, iaitu bagi memastikan kestabilan politik di Malaysia.


Lelaki yang dipercayai penyokong fanatik Anwar membuat satu rakaman kerana tidak berpuas hati  dengan Saiful yang mencabar Anwar di PRK PD dan mencabar akan memotong kemaluannya jika Saiful dapat mengalahkan Anwar.

"You cakap you boleh menang. (sambil menunjukkan isyarat lucah). Lanc** you boleh menang.

"Kalau you boleh menang, aku potong aku punya lanc**." Cabar lelaki itu. – AbuLeman


[ Please subscribe Abu Leman Youtube channel ]
Lelaki cabar potong kemaluan jika Saiful Bukhari menang PRK PD Lelaki cabar potong kemaluan jika Saiful Bukhari menang PRK PD Reviewed by Abu Leman Abu Seman on October 03, 2018 Rating: 5

No comments


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...