Mahathir sedia tanggung dosa tak tunai manifesto


KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, kerajaan sedia menanggung dosa sekiranya gagal melaksanakan janji-janji yang terkandung dalam manifesto PH.

Menurut beliau, ini kerana kerajaan sedar bahawa ada banyak rintangan yang menyukarkan usaha untuk melaksanakan janji-janji tersebut.


“Kami menganggap manifesto tidaklah mengikat sehingga tak boleh bergerak. Apabila cuba laksanakan kita dapati banyak rintangan.

“Tapi kami tak anggap manifesto sebagai Al-Quran atau Bible. Jadi bila ada rintangan, perlu cari jalan lain untuk tanganinya,” katanya menjawab soalan tambahan daripada Khairy Jamaluddin (BN-Rembau) dalam sesi sidang Dewan Rakyat hari ini.

[ ARTIKEL BERKAITAN : Manifesto PH bukan Bible tak wajib tunai - Mahathir ]

[ ARTIKEL BERKAITAN : Mahathir tipu rakyat tak nak tunai janji - Najib ]
Mahathir sedia tanggung dosa tak tunai manifesto Mahathir sedia tanggung dosa tak tunai manifesto Reviewed by Abu Leman Abu Seman on July 19, 2018 Rating: 5

1 comment

  1. Bodohnya punya PM. Mana ada kerajaan yg pikul dosa di depan tuhan. Dosa hanya dipikul oleh individu. Kerajaan tiada roh seperti mana usia.

    ReplyDelete


PENAFIAN:
Setiap komen yang ditulis di laman web ini tertakluk pada Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 dan lain-lain akta yang berkaitan di Malaysia. Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang bentuk komen yang ditulis di laman web ini. Sebarang bentuk risiko adalah dibawah tanggungan pihak yang menulis komen yang berkenaan.

Loading...
Loading...